Bouwschoonmaak en opleveringsschoonmaak

Heeft u behoefte aan schoonmaak tijdens of na het bouwproject? De schoonmaak in de bouw is een vak apart en vraagt dan ook om een specialistische aanpak. Onze vakkundige schoonmakers kunnen de werkplaats schoonmaken, zodat de werknemers op de bouwplaats zich zorgeloos kunnen richten op hun werkzaamheden.

Bouwschoonmaak

De gecertificeerde schoonmakers en reinigers van JobsXL Plus richten zich bij bouwschoonmaak op de reiniging op en rondom de werkplaats. Zo wordt het bouwvuil weggewerkt en de vloer schoongepoetst zodat de werkplaats er weer fris uitziet. Wij realiseren ons hoe belangrijk en veilig het is om in een opgeruimde omgeving te werken. Ons team helpt hier dus graag bij!

Opleveringsschoonmaak na verbouwingen of bij nieuwbouw

De opleveringsschoonmaak is de finishing touch van het bouwproject. JobsXL Plus helpt u graag om het gebouw fris en verzorgd over te dragen aan het einde van het bouwproject. Onze schoonmakers en reinigers gaan dan ook graag voor u aan de slag met de vloeren, de ramen, de deuren, de keukens en het sanitair. Wij ontzorgen u graag, zodat de oplevering met tevredenheid kan plaatsvinden.

Heeft u vragen over onze bouwschoonmaak en/of onze opleveringsschoonmaak? Wij voorzien u gratis en vrijblijvend van advies en vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

jobsxl bouwschoonmaak
  • Reguliere schoonmaak en interieuronderhoud

  • Graffitireiniging

  • Specialistische reiniging

  • Treinschoonmaak

  • Glasbewassing

  • Vloerreiniging en – onderhoud

Wij helpen u graag!