Over ons

JobsXL Plus is een specialistisch schoonmaakbedrijf met een breed pallet aan diensten voor grote en kleine organisaties. Wij voorzien diverse binnen- en buiten(werk)ruimtes en objecten van de gewenste schoonmaakbeurt. Onze teamleden gebruiken solide schoonmaakmethoden, kwalitatieve schoonmaakmiddelen en doeltreffend schoonmaakapparatuur om te komen tot het gewenste resultaat.

Hygiëne, gezondheid en een verzorgde presentatie

Wij realiseren ons het belang van een gezond werkklimaat. Uiteraard is een fris en verzorgd beeld voor het oog belangrijk. Tegelijkertijd weten wij dat vuil een bron kan zijn voor bacteriën, ongedierte en schimmels. Des te belangrijker vinden wij het dus om de ruimtes, materialen en objecten van een goede schoonmaakbeurt te voorzien.

Met onze diverse schoonmaakdiensten ontnemen wij uw zorgen over de hygiëne en de presentatie van uw (werk)ruimte.

JobsXL Plus beschikt over een Nen 4400 certificering, een VCA – certificering en is voorzien van het OSB keurmerk.

Het team

JobsXL Plus bestaat uit een team van gemotiveerde, professionele en gecertificeerde schoonmakers en reinigers. Met veel plezier werken wij voor grote en kleine organisaties door heel Nederland.

Professionele schoonmakers en reinigers

Alle teamleden zijn VCA-gecertificeerd en volgen structureel schoonmaak- en reinigingscursussen om zich te blijven ontwikkelen. Zo zijn wij constant op de hoogte van de nieuwste schoonmaakmethodieken, -apparatuur en –middelen. Met deze kennis en ervaring op zak zorgt het team voor een hygiënische, gezonde en verzorgde omgeving.

werkgebied jobsxlplus nederland

Ons werkgebied

JobsXL Plus werkt aan schoonmaakprojecten door heel het land. Met de juiste gereedschappen en middelen reizen wij dagelijks naar cliënten toe om (werk)ruimtes en objecten te voorzien van een reiniging.

Wij helpen u graag!